Se fuld version : DownloadNova - Nogle der kender den?
Mr Acid
05-07-2008, 07:54 PM
Jeg har stødt på siden DownloadNova og jeg synes den virker meget mistænksom, men på den anden side også et guldkorn hvis den er ægte nok. Så er der nogle der kan udtale sig om den side?
URL'en er:
www.downloadnova.com (http://www.downloadnova.com)
Mr Acid
05-07-2008, 08:00 PM
Nevermind, tror jeg har fået mit svar...
http://www.downloadnova.com/search.php?q=den+danske+dronning+sutter+pik
Kan man ikke anmelde dem til nogen :(
Mictlan
05-07-2008, 08:15 PM
Nevermind, tror jeg har fået mit svar...
http://www.downloadnova.com/search.php?q=den+danske+dronning+sutter+pik
Haha ja Acid det var da en alternativ søgning. =P
Kan se den er hosted i Sverige:
http://who.is/whois-com/ip-address/downloadnova.com/
Kan Piratgruppen ikke bruge sine kontakter og få meldt svindleren til svensk politi? ;)
Plug&Play
05-08-2008, 06:55 PM
Måske spørger jeg dumt, men hvad er der galt med den side?
(Har ikke downloaded noget fra den)
Mictlan
05-08-2008, 07:05 PM
Måske spørger jeg dumt, men hvad er der galt med den side?
(Har ikke downloaded noget fra den)
Tja... Den er fake.
Hmartin
05-08-2008, 07:07 PM
i skal ikke oprette en bruger vis i ikke vil have spam mails osv osv
Plug&Play
05-08-2008, 07:10 PM
Tja... Den er fake.
Hvordan fake? Undskyld de spørgsmål jeg stiller.
nozox
05-08-2008, 10:27 PM
Hehe, tror du da der er nogen film, som det Mr Acid søger på? ;-)
Plug&Play
05-09-2008, 07:55 PM
Hehe, tror du da der er nogen film, som det Mr Acid søger på? ;-)
Ahh, kan godt se det nu.
Hvis man søger på en altmuligt dukker der underlige ting op ;-) .
Nogen der ved hvad der sker hvis man downloader noget derfra ? / hvis man kan ;)
Mictlan
05-09-2008, 11:27 PM
Ahh, kan godt se det nu.
Hvis man søger på en altmuligt dukker der underlige ting op ;-) .
Nogen der ved hvad der sker hvis man downloader noget derfra ? / hvis man kan ;)
Har ikke prøvet, men du får højst sandsynligt en masse spam/spyware/malware/virus...
Plug&Play
05-10-2008, 02:54 PM
Har ikke prøvet, men du får højst sandsynligt en masse spam/spyware/malware/virus...
Selvføglelig gør der det 8-) .
Men god weekend alle!
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.