Se fuld version : My Music Inc.
HamSlam
04-18-2005, 10:27 AM
Aner ikke om den her gruppe er det rette sted at spørge. Forsøger alligevel..
Er der nogen der har erfaring med, hørt om, eller prøvet det her My Music Inc.
Kan sq ikke rigtig gennemskue om det er en hoax, eller hvad det går ud på.
Check her: http://www.mymusicinc.com/
Spiri
04-18-2005, 10:56 AM
... accuses Mp3DownloadCity.com and MyMusicInc.com of claiming their services are legal while directing their paying customers to free peer-to-peer ...
The sites then direct users to P-to-P networks using popular, freely available P-to-P software, such as Kazaa and LimeWire, and offer instructions on how to use the software...
http://playlistmag.com/news/2005/03/09/legaldownload/index.php
Intet som at betale for at bruge LimeWire og Kazaa :wink:
HamSlam
04-18-2005, 10:58 AM
Tænkte nok det var et hoax. Tak for info..
SuperDuck
04-18-2005, 12:08 PM
Der er ikke noget værre end musik-tjenester der reklamerer med at man kan hente lovlig musik på nettet for næsten ingen penge og så laver de sådan noget møg som at lyve mv. Og så ikke omgang endda henvise til P2P programmer som folk skal bruge. ARGGGG! Jeg kan ikke tage det! :x
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.