PDA

Se fuld version : Alternativ til allofmp3.com?


Cheeky Goat
03-08-2005, 10:05 AM
Hentede lige den nye med Moby fra allofmp3.com igår inden for de der 20 cent man får ved oprettelsen og det er da en fin side, men den har næsten ikke noget elektronisk musik, findes der alternativer med elektronisk musik i den billige ende? Er allofmp3.com egentlig lovlig at bruge for os europæere?

FFF
03-08-2005, 09:16 PM
overnet, emule, kazaa

alle programmerne er 100% lovlige

FFF

Klawz
03-09-2005, 12:49 PM
Ang. allofmp3.com.

Den er ikke ulovlig.

http://www.piratgruppen.org/article.php3?id_article=294

Arrow
03-09-2005, 01:08 PM
Ang. allofmp3.com.

Den er ikke ulovlig.

http://www.piratgruppen.org/article.php3?id_article=294

Sjovt du siger det var allofmp3 faktisk ved at blive underkendt på hjemmebane (http://www.newz.dk/forum/item/53059).

Dete er dog undgået og allofmp3 klarer frisag (http://www.newz.dk/forum/item/53383) :wink:

Cheeky Goat
03-09-2005, 05:44 PM
Det er jo alletiders, det er en rigtig god og billig service og så er den helt lovlig at bruge :)
Spurgte netop om der var "rigtige" alternativer til allofmp3, altså lovlige sider som den med et stort og varieret udbud til relativt billige priser, ikke om P2P netværks, dem kunne jeg sagtens selv finde hvis det skulle være ;)

Fugazi
03-14-2005, 05:44 PM
www.mp3.rin.ru

Tryk på det Engelske flag, for Engelsk version.

Jeg tør ikke sige om sitet er legalt, men hvis de betaler licenser/afgifter ect ligesom allofmp3, er det meget muligt at det er legalt.

Fugazi