PDA

Se fuld version : Er det sikkert og lovligt at download fra altavista.dk?


x-killer
10-23-2004, 06:04 PM
Er det lovligt og sikkert at downloade musik fra www.altaivsta.dk og www.alltheweb.com?
Hvis jeg nu søger efter slim shady i mp3/lyd kategorien kommer der masser af hjemmesider op som jeg kan downloade fra jeg vil bare vide om det er sikkert og lovligt?

Hilsen X-Killer

Cheeky Goat
10-24-2004, 12:32 AM
Er det lovligt og sikkert at downloade musik fra www.altaivsta.dk og www.alltheweb.com?
Hvis jeg nu søger efter slim shady i mp3/lyd kategorien kommer der masser af hjemmesider op som jeg kan downloade fra jeg vil bare vide om det er sikkert og lovligt?

Hilsen X-Killer
Selvfølgelig er det ikke lovligt hvis dem du downloader fra ikke har rettighederne til musikken (altså ikke har en aftale med kunstnerne/deres organisation).

nimarq
10-30-2004, 12:40 PM
Selvfølgelig er det ikke lovligt hvis dem du downloader fra ikke har rettighederne til musikken (altså ikke har en aftale med kunstnerne/deres organisation).

Af en eller anden grund så tror jeg ikke de har den tilladelse :shock: :D